Meistä

Me NTG:ssä työskentelemme etsien uusia toiminmalleja saadaksemme aikaan muutoksen koko alalle. Me emme ole kuin muut – emmekä yritäkään olla.

Kuten kaikki NTG yhtiöt, työskentelemme itsenäisesti löytääksemme parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaillemme yhdistäessämme heidät Suomen ja muun Euroopan välillä. Luotamme kaikessa tekemisessämme ihmisiin, heidän osaamiseena ja ammattitaitoonsa. Henkilöstömme koostuu alan parhaista ammattilaisista, joilla on kymmenien vuosien kokemus ja paikallinen osaaminen.

NTG Polar Road Oy on osa Nordic Transport Group A/S –konsernia, johon lisäksemme kuuluu 30 muuta tanskalaista ja eurooppalaista kuljetusliikettä – ja määrä kasvaa kokoajan. Konsernin yhtiöt toimivat myös keskenään yhteistyösopimusten mukaisesti, joka antaa kullekin yhtiölle täydelliset mahdollisuudet kehittää omaa liiketoimintaansa. Konsernin yhteinen IT kehitys ja hallinnolliset toimintamallit sekä järjestelmät ovat kaikkien yhtiöiden käytettävissä. Tämä mahdollistaa joustavan ja laadukkaan toiminnan sekä varmistaa että asiakkaamme saa laadukkaan palvelun riippumatta minkä konserniyhtiön kanssa he toimivatkaan.

Nordic Transport Group A/S on lyhyessä ajassa kasvanut liikevaihdoltaan yli 280 Miljoonan euron yhtiöksi ja on yksi menestyneimmistä eurooppalaisista kuljetusliikkeistä. Odotamme kasvumme jatkuvan edelleen yhtä voimakkaana.